Samen aan de top

Traject op maat

Wanneer het onmogelijk is om het engagement van  de full-time dagbehandeling aan te gaan, kun je in overleg met ons een ambulant traject  uitstippelen.

 

De uitgangspositie is dat je regelmatig mee in de groepssessies stapt voor een bepaald thema, en dat de behandeling met name wordt uitgevoerd door je persoonlijk begeleider en individueel therapeut.

 

In de regel houd je rekening met 6-12 maanden behandelduur. We verwachten we dat je gedurende de behandeling regelmatig naar NA/AA bijeenkomsten of steungroepen gaat.

In herstel gaan vraagt veel van je. Om te ontspannen, te verbinden en de band met lotgenoten en de omgeving te versterken, organiseren wij van Rehappy periodiek events.

Zo hebben we al fantastische ervaringen opgedaan tijdens een klimtocht in de Ardennen, fiets- of trektochten en zitten we graag met z’n allen rond het kampvuur en is onze bucketlist nog lang niet afgewerkt. 

Hierbij wordt gewerkt aan samenwerken, positief zelfbeeld en zelfvertrouwen, vertrouwen op anderen en samen positieve dingen realiseren en beleven.

 

Deze Rehappy events zijn facultatief en hierop kan apart ingetekend worden.

 

Wees welkom!