top of page

Focus by ValueCreation: 17-21 april in Barvaux

Zuurstof voor u en uw bedrijf. Kom tot uzelf en uw groeipunten. Geef een boost aan uw bedrijf door onze unieke ValueCreation aanpak. Bovendien ondersteunen we u graag bij de consistente implementatie in uw dagelijkse praktijk.

Focus op uzelf: Persoonlijke groei

Kijk onderzoekend naar uw groeipunten als ondernemer, als mens. Uw bedrijf kan enkel zo ver staan als uzelf. Wanneer uw persoonlijke organisatie en efficiëntie op punt staan, zult u veel meer bereiken op zakelijk en persoonlijk vlak. Samen gaan we naar de essentie, en kiezen we voor een duurzame aanpak.

Focus op uw bedrijf: Strategische groei

Verbeter het rendement van uw bedrijf door de passende structuur en juiste organisatie. Bekijk uw klantsegmentatie kritisch om het groeipotentieel van uw onderneming ten volle te benutten.

Focus op uw omgeving: Netwerk, community en familie

Verbeter de kwaliteit van de relatie met de mensen rondom u. Zij hebben een grote invloed op uw welzijn en uw prestaties. Leer hoe u loyaliteit en betrokkenheid vergroot, creëer u een sterk, veerkrachtig en positief netwerk. Wees de persoon waar anderen graag bij zijn!

Focus - powered by ValueCreation

3 dagen, 4 nachten, residentieel en vol pension op een prachtige locatie in Barvaux, vlakbij Durbuy.

Investering: 2400€ ex. btw

Een tweede deelnemer (kamergenoot) van hetzelfde bedrijf betaalt €1500 ex. btw

Inbegrepen is de kennismakingssessie vooraf om samen uw thema, doelen en (voedings)wensen te bespreken.

Focus op uzelf: Persoonlijke groei

We werken samen en op maat aan uw persoonlijk thema en doelen. Concreet en to the point, zodat u er de volgende dag mee aan de slag kunt.

Wellness

Onze accomodatie geeft u de rust en sereniteit om aan uw doelen te werken. Ontspanning van lichaam en geest zijn voorwaarden voor een geslaagde coaching. Neem tijd en ervaar de rust.

Focus op uw bedrijf: Strategische groei

Uw bedrijfsmatige doelen en knelpunten zullen worden aangepakt en op scherp gesteld door onze bedrijfsconsultant. Gegarandeerd succes!

Hands-on

We begeleiden u in het proces en de implemenatie ervan. De bedoeling is dat u niet enkel inspiratie opdoet, maar dat u direct aan de slag gaat.

Focus op uw omgeving: Netwerk, familie

De mensen rondom ons hebben grote invloed op ons persoonlijk en professioneel leven. Verbeter uw relaties en u zult meer rust en stabiliteit ervaren.

Gezond en evenwichtig

Voed uzelf met verse ingrediënten die uw welzijn bevorderen. Een gezond lichaam is de basis voor verdere groei en ontwikkeling.

Focus afbeelding.jpg

Focus

Powered by ValueCreation

bottom of page