top of page
Therapeut

Therapeut voor de context

Je opdracht is de context in brede zin te begeleiden. Dit gaat van systeemgesprekken tot het begeleiden van de wekelijkse groepssessies met de context. Ervaring in het werken met koppels en gezinnen en het werken met groepen is daarom aangeraden. De therapeutische stroming van je gestarte of afgeronde therapieopleiding is hierbij van minder belang, zolang er een 'klik' is in de visie en aanpak.

Van jou als onze nieuwe collega verwachten we dat je meedraait in ons hechte team. We combineren professionaliteit en ervaringsdeskundigheid (een pré, geen vereiste). Omdat verslaving en eetstoornissen ook van een therapeut behoorlijk wat kan vragen, vinden we nauwe samenwerking erg belangrijk. Enige werkervaring en affiniteit met de problematiek is noodzakelijk gebleken.

We werken met een online cliënt begeleidingssysteem waarbij de behandelaar en de cliënt samen kunnen werken in het dossier. Externe behandelaars kunnen, met toestemming van de cliënt, eveneens toegang krijgen. Dit zorgt voor een transparante en vlotte communicatie. Alles uiteraard volgens GDPR.

Interesse? Stuur een mailtje met je CV en motivatie naar:

daphne@rehappy.be

 

Aanbod

Deze functie is zowel in dienstverband als in zelfstandige activiteit uit te voeren, wat voor jou het beste past. Initieel is het een contract van minder dan 19u, maar onze hoop en verwachting is dat het aantal uren over tijd kan worden uitgebreid.

Contract

  • Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

  • Contract van onbepaalde duur

  • Deeltijds - 10 uren per week, te presteren in 2 dagen

  • 03 januari 2022

  • Dagwerk

  • Weekend

Waar en hoe solliciteren?

Via e-mail: daphne@rehappy.be

Contact: Mevr. Daphne Surink

 

We bekijken de CV's en motivatiebrieven zorgvuldig. Op basis van deze initiële screening nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Als dit van beide kanten goed aanvoelt, nodigen we je uit om een dagdeel te komen meedraaien in onze praktijk. Als we zien dat het goed klikt dan heb je nog een gesprek met onze CFO om de praktische kant van de zaak te bespreken. Als deze stap ook positief kan worden afgerond, dan gaan we zo snel mogelijk van start!

Solliciteren met CV
Motivatiebrief toevoegen
Sollicitaties tot en met 7 januari 2022

bottom of page