philippe jaspers.jpg

Philippe Jaspers

Retreat facilitator

Psycholoog, spreker en trainer

Sinds 2022 maak ik deel uit van de REHAPPY 'uitbreiding'. Samen met Daphne en Vincent zet ik mijn schouders onder nóg waardevollere retreats. Met mijn achtergrond in het bedrijfsleven en jarenlange ervaring als psycholoog, opleider en spreker ben ik een mooie aanvullling op het behandelteam. 

Na mijn ongeluk in 1987 heb ik aan den lijve ondervonden hoe het is om uit de diepste shit te kruipen. Het klinkt misschien wat raar, maar ik ben dankbaar dat ik dit ongeluk meemaakte en hierdoor een hulpverlener ben geworden die zélf op allerlei manieren ook cliënt is. Ervaringsdeskundigheid genoeg zou ik zeggen!

Mijn aanpak is dan ook recht door zee, en altijd met het oog op verbetering van kwaliteit van leven. Oplossen kunnen we het niet altijd, weet ik uit ervaring - een waardevol leven leiden, daar kunnen we aan werken!

Wat je krijgt als je met ons mee gaat op retreat? Een verbeterde versie van jezelf, duidelijke handvatten voor de dagelijkse praktijk, en een ervaring die je voor het leven bijblijft!