top of page

Retreat Summer 2022: 8-12 augustus in Dinant
met Vincent & Daphne

"Waanzinnig. Onbeschrijfelijk. Insane in the brain. Ongelofelijk. Waardevol van begin tot het einde." Dit was de feedback van onze deelnemers over de Spring retreat in april 2022. De Summer edition wordt nóg beter! Waarom? Omdat ook wij telkens in proces gaan en bijleren. Ontdek wat dit ook voor jou kan betekenen.

Ga in verbinding met jezelf en met de anderen

Laat je inspireren en motiveren. Maak van je leven JOUW leven. Verlos jezelf van angsten, twijfels, onzekerheden, zelf opgelegde beperkingen en belemmerende overtuigingen. Herbron jezelf, sta in je kracht en leef je eigen authentieke leven!

We hebben inmiddels al heel wat deelnemers gehad waarvan ook hun leven is helemaal is veranderd en zichzelf hebben gevonden.

Doe mee en ontdek het zelf, geef jezelf het mooiste cadeau en ervaar het resultaat. Je zal blij zijn dat je de stap gezet hebt…

Je hebt een keuze en die keuze is aan JOU!

 

De investering in jezelf en je eigen geluk voor deze midweek is €1350 

 

Schrijf je vandaag nog in, want de plaatsen zijn beperkt!

Inbegrepen is de kennismakingssessie vooraf om samen je thema, doelen en (voedings)wensen te bespreken.

Individuele sessies

Dring door tot je eigen kern, tot wie je echt bent… Verlos jezelf van twijfels en onzekerheden! 

Leef je leven op de manier zoals jij dat wil! 

Wellness

Kom tot rust tijdens energetische yoga- en meditatiesessies. Leer hoe je focust en de rust in je hoofd bewaart. Geniet van warme, helende opgietsessies in de sauna.

Groepssessies

Door de interactieve groepssessies creëer je nauwe banden met de mede-deelnemers, die je zullen helpen, bijstaan en aanmoedigen. 

Individuele opdracht

Ga in proces en ervaar je groei met de specifiek voor jou uitgewerkte thema’s en uitdagingen. Ga de liefdevolle confrontatie aan met jezelf.

Ademhaling

Leer hoe je met je eigen ademhaling jezelf van negatieve emoties bevrijdt, en je levensenergie laat stromen door je hele lichaam. 

Gezond eten

Voed jezelf met verse ingrediënten om de lichtheid van je lichaam, de helderheid van je verstand en de openheid van je geest te bevorderen. 

bottom of page